Kedves Hölgyek, Párok! Ma vagy holnap igényes napközbeni program? Házi welnes, szauna, yakuzzi, szex?
Sziasztok. A Baratommal bulizunk és keresunk lanyt part akinek van kedve velunk jatszadozni bulizni... a hozza való hangulat csinalót mi megosztozzuk....

Sziasztok!
18.,19.,kerületben sexpartnereim keresném most!
18.,19.,kerületben sexpartnereim keresném most!
Én es a baratom úton vagyunk Dabasra.. Pest megyeben vagy BP-n keresunk partnereket..... Párt vagy Lányt aki most talizna velünk....
Kedves Párok, Hölgyek! Holnap, vagy holnapután házi welnes élmény? Szauna, yakuzzi.. szex..
Szegeden keresek férfit ma estére hellyel !
Engedelmes házaspárt keresek!
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Budán biszexelnék, szopatnék!
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Kecskeméten keresek nagymellű nagymamát szexre! Írj privátban!
Szekszárdon napközbeni találkozásra keresem nők és/vagy párok társaságát..
Sziasztok! Valaki aki fel venne es segítene rajtam most? Kiverné nekem… 13.ker…
Sziasztok!Keresünk egy normális,diszkrét biszex pasit érzéki szexre ...!Fotót ,telefonszámot légyszíves küldj privátban!
Sziasztok! Kedden, vagy szerdán délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Most Szépvölgyi?
Lányt,hölgyet keresek,esetleg párhoz csatlakoznék ma kora délután.
Sziasztok szerda délelőtt taliznék egy bi pasival minden jóban benne vagyok Debrecenben helyem lesz ha van kedved és komolyan gondolod írj privátban!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten és környéké. Hölgyek írjatok bátran