Sziasztok,Mától egész hétvégém keresem hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted..Köszönöm

Unatkozó hölgy? Kocsimban vagy helyem is van.
Idősebb pasi szopatna ma?
Ma 23:00 kor leszek az érdi Tesconál . Ha lenne bisex férfitagú pár akik ketten a párjával szopnának egy szép kitartó faszt írjatok rám . Telefonszám alap .!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
sziasztok.oktober 8.a utáni héten idősebb holgyeket kényeztetnék Zalakaroson.a MenDanban leszek.imádok puncit nyalni jeligére.
Budapesten
Keresek hetero párokat vagy hetero lányokat mára, az esti órákra, akik egy 30 éves kemény farkú hetero srácot szívesen fogadnának egy kis sex party vagy szimpla szopás céljából
A farkam nagy. Szabadban vagy lakáson.

Zalaegerszegen ma kora este pasi?
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok!
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy beszállnék szimpátia esetén akar házi barát titulust is be töltenék wink diszkréció fontos!!
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy beszállnék szimpátia esetén akar házi barát titulust is be töltenék wink diszkréció fontos!!
Sziasztok !
Ma este diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon pár házaspár hölgy személyében. Választ privátba várom.
Ma este diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon pár házaspár hölgy személyében. Választ privátba várom.
Alkalmi szexpartnerem keresem hosszú távon. Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Írj. Minden korosztályból. Csak sex s más semmi.
Sziasztok!
Iváncsán vagyok még egy darabig!
Szívesen várnám azt aki leszopna
Szívesen várnám azt aki leszopna

Sziasztok!
Szívesen venném ha valaki jól leszopna
Szívesen venném ha valaki jól leszopna

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok !
A mai napon is szívesen látok valakit vagy valakiket a búvóhelyemen.
De utazni is tudok…..
A mai napon is szívesen látok valakit vagy valakiket a búvóhelyemen.
De utazni is tudok…..
Ma valaki leszopna 2 hetes adagot fejhetsz ki száddal! irj! Bp. 10,16,17 , 19 ker környéke.
Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Utazni tudó, érettebb gondolkodású, nagyobb és-vagy vastagabb szerszámmal (kemény) rendelkező PASIT keresek fiatal formás nővel, akit érdekel a kikötözős játék, CREAMPIE és a határozott dugás.
Ha magadra ismertél, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Ha magadra ismertél, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.