Vasárnap napközben párral, hölggyel ismerkednék,találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalaegerszegen leszek, ahol hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Sziasztok mi egy átlagos pár lennénk és hölgyet keresünk. Hellyel rendelkezünk
2 fiúbkeres hölgyetvoàrt ma estère
Blaha kornyeken most par??
Most déli azonnal
Bárki
Gárdony?
Valaki most hajnal 4 óra körül? Szopnék kocsidban. Vagy nálad. Nagyvárad Térnél vagyok. Írj és tali!
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
Sziasztok, Tatabánya környékén keresek női partnert
Ma este 2 fiú keres tàrsaságot, làny pàr tàrsasâg
Valaki most 13 ker? Afterbol haza felé valakivel szívesen kalandoznek egyet
Jász utca 13.kerben hely van mi most 2 bi fiú vagyunk gyere
(Ez egy válasz Devim üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 06:27
Valaki most 13 ker? Afterbol haza felé valakivel szívesen kalandoznek egyet
Mostanában valaki Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Sziasztok.Én rá értem volna,ha előbb írtok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 03:14
Törölt felhasználó (4681630)
Ma este 2 fiú keres tàrsaságot, làny pàr tàrsasâg
Sziasztok.Ma egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted
sziasztok. mára keresnék szexpartnert, budapest, és környéke. helyem van budapesten. sziasztok.
Budapesten vakaki aki kényeztetésre vágyik hölgyek? Irj privit
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes

naphal

edike
Liana