Most szopnék egyszerre több faszt. Gödöllőn van helyem.
Sziasztok, ma dun jön fel pár v hölgy a, Szépvölgyi re? Kenyeztetnem a hölgyet.
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Ma Veszprém és körnxékén keresek szopni és dugni akaró partnert.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!
Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!
Bp.!
Mai napra keresnék passzív, irányító hölgyet, hölgyeket akik előtt lehet meztelenkedni. stb.Többit priviben.
Rétság, Balassagyarmat, Vác között.
Várom az üzikket
Rétság, Balassagyarmat, Vác között.
Várom az üzikket
Pár, esetleg hölgy ilyen későn Győr - Mosonmagyaróvár környékén?
Sziasztok valaki ma Bp?
Jó a profilod öcsi!
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 15:54

Ma pesten keresek hellyel rendelkező férfit vagy bi párt tabumentes szexre
Sziasztok, Berettyóújfaluban keresek hölgyet, párt, urat! Akár ma este is, helyem van!
sziasztok.oktober 8.a utáni héten idősebb holgyeket kényeztetnék Zalakaroson.a MenDanban leszek.imádok puncit nyalni jeligére.
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Üzenetet privátba várom.
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Üzenetet privátba várom.
Ma pesten keresek hellyel rendelkező férfit vagy bi párt tabumentes szexre
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok! írjatok! Hely, kocsi van!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok! írjatok! Hely, kocsi van!
Üdv: Atti
Most VII ker?
Sziasztok!
Reptérenél, esetleg környékén hölgy vagy pár aki unatkozik?
Reptérenél, esetleg környékén hölgy vagy pár aki unatkozik?
Sexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Újpesten most?