Benne vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 12. szerda 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 06:21

Törölt felhasználó (4158132)

Próbáljuk meg

Próbáljuk meg

Sziasztok.
Most reggel 10 ig keresek partnert egerből. Valaki?
Most reggel 10 ig keresek partnert egerből. Valaki?
popot baszni akaro kanos ,jó faszu pasinak pucsitok. helyes, igényes passziv fiu vagyok. sopron. ma,este- holnap ?
Ma este szopatna valaki (Budapest)? 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
Holnap délelőtt Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok! Ma délután kinek van kedve találkozni velem egy autós kalandra Kecskeméten?
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi ápolt szexpartnert keresek minden jóra. Pár házaspár hölgy ? Választ privátba várom.
Ma estére Szekszárdi ápolt szexpartnert keresek minden jóra. Pár házaspár hölgy ? Választ privátba várom.

Sziasztok!
Laza szexre keresem partnerem.
Nem dohányzó,szőrmentes pasi személyében.
Újpest Városkapu környékén..
Sziasztok!
Vastag erősebb méretű normális,ápolt,kedves jóképű férfiként,ismerkednék,ápolt,hölgyel,párokkal 30 év felett. Úgy gondolom,és tisztelet a kivételnek 30 fölött a többség komolyan is gondol egy ilyen jellegű szexuális kapcsolatot. Örülnék,ha írnál,írnátok,extra pervezióm nincs,szeretem az erotikát a szexet,mint mindenki. Képeim vannak fent,ha érdemesnek találtok,és szeretnétek ismerkedni velem írjatok. Mindenkinek sikeres keresést!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ma délelőtt tervez valaki kimenni a reptéri kifutóhoz?
Szép napot mindenkinek!
Október 29-én délutáni találkozóra keresnék Tata és környékén kalandvágyó hölgyet.
Részletek privátban.
Október 29-én délutáni találkozóra keresnék Tata és környékén kalandvágyó hölgyet.
Részletek privátban.
196/110/40 igényes potens sportos testalkatu Nyiregyhazi ferfi ismerkedne
Kortól függetlenül szopnék Nyiregyen, helyem nincs, szabadban is ok. Délután 5 körül jó minden nap
Popsipuncimba keresek belevaló pasit ma este belvárosban. Szexi, női fehérneműs csajos srác vagyok pussz
Szia! Merre felé vagy Budapesten?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 18:39
Törölt felhasználó (4601122)

Ma este szopnék aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Egyedül nem megy?