Budapesten mostanában valaki? Hely ok.
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Szép napot. Szobatra keresek, keresünk gangbang bulira partnereket. Párokat ,hölgyeket.
Valaki kaland a reptéri kifutó végénél?

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma kora dun 13 óra körül van hölgy v pár aki kijönne Szépvölgyi re? Kukkolnam a hölgyet illetve kenyeztetnem. Szép idő van.
Sziasztok nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére a hétvégén valamelyik késő este !
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, sok mindenre nyitott! Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Ma is Iváncsán leszek
Partnert keresek minden jóra
Hely megoldható de auto is van
Privátban várom a jelentkezőket
Ma is Iváncsán leszek

Partnert keresek minden jóra

Hely megoldható de auto is van

Privátban várom a jelentkezőket

Sziasztok 10-13 között Soroksár Auchannál nő kalandozni esetleg?

Sziasztok !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok. Budapesten passzív pasi hellyel? Írj priv.
Sziasztok két 40 éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párokhoz a hölgy örömére. Van tapasztalatunk gangbang terén 17 19 cm intimmel átlagos testalkat. Irj privit
Szopnék Nyiregyen délután,5-kor állomáson leszek,helyem nincs.
Ma este szopatna valaki (Budapest)? 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
Szegeden vagy kecskeméten orálra és más dolgokra keresek férfit vagy párt
Vecsés környékén, ma estére keresek hölgyet =)
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Most valaki 15.kerben akinek lenne kedve kiverni nekem? Nagyon tele vagyok