Orális Történet Bp. 10,17,16,19, kerben.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről lány/nő aki pasit keres szexelni? Utazni tudok de helyem is van viber skyp van. Varom üzeneteket.
Nőt keresek aki orálisan kényeztettne. Írj !! Bp.
Szép napot. Ma kis buli, gangbang buli,párt hölgyet keresünk.
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Ma dun v kora este van hölgy v pár aki kijönnek Szépvölgyi re? Kukkolnam a hölgyet illetve kenyeztetnem. Szép idő van.
Sziasztok.Ismerkednék de csak Hetero alapon!!

Kölcsönös közös többszörös?
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Mert mekkora az átlag?
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Istennő! Felpumpálom és megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 10:37
Törölt felhasználó (4222642)

Sziasztok!
Holnap Fegyvernekre utazom, többes gangbang bulink lesz. Még két vastagabb méretű férfi jöhetne. :P
Holnap Fegyvernekre utazom, többes gangbang bulink lesz. Még két vastagabb méretű férfi jöhetne. :P
Jaj irigykedem Zsófi! Puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 10:37
Törölt felhasználó (4222642)

Sziasztok!
Sziasztok!
Szép napot! Ma 13:00-ig Szerencsen tartózkodom! Gondoltam megpróbálom hátha akadna olyan Hölgy vagy Pár aki szívesen csatlakozna egy kósza kalandra hozzám? Helyem nincs de puttonyos autóval vagyok! Akár a szabadban az autóban vagy ha van helyed az is jó!
Szexben gazdag napot!
Továbbra is keresek olyan embert, aki szivesen megszopatna. Nyíregyházán, délután 5 körül állomás, vagy ha van autó ott is oké.
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!
13-ker valaki?
Sziasztok! Valaki Budapest?