Sziasztok.Ismerkednék de csak Hetero alapon!!

Ma dun v kora este van hölgy v pár aki kijönnek Szépvölgyi re? Kukkolnam a hölgyet illetve kenyeztetnem. Szép idő van.
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Szép napot. Ma kis buli, gangbang buli,párt hölgyet keresünk.
Nőt keresek aki orálisan kényeztettne. Írj !! Bp.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről lány/nő aki pasit keres szexelni? Utazni tudok de helyem is van viber skyp van. Varom üzeneteket.
Orális Történet Bp. 10,17,16,19, kerben.
Sziasztok!
Magamra és a környezetemre igényes, szingli 33 éves egyedülálló srác vagyok. Olyan nőt, nőket vagy párokat keresek, akikkel kiélhetem a vágyaim. Hosszas kényeztetés, egy kis perverzió és minden földi jó
Írjatok bátran!
Magamra és a környezetemre igényes, szingli 33 éves egyedülálló srác vagyok. Olyan nőt, nőket vagy párokat keresek, akikkel kiélhetem a vágyaim. Hosszas kényeztetés, egy kis perverzió és minden földi jó

Írjatok bátran!
Estére keresek ápolt szexpartnert, hosszabb kellemes élvezetekre!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes

Törölt felhasználó (4674426)

Szép napot. Ma kis buli, gangbang buli,párt hölgyet keresünk.
Sziasztok! Ma vagy holnap csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok! Ha az adatlapom alapjàn érdekes lehetek szàmotokra jelezzétek, vàrom a jelentkezéseteket!
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném férjével vagy előtte…Heves megye és környéke.
Budapesten valaki? Hely ok.
Belvárosban belevaló bikuci? Popsipunci vár

Pòlusnàl valaki szopnèk
Ma reggel szopnék, szopatnék
Sziasztok. Kedd reggelre kalandot keresek Budapesten. Hely szükséges. Írj priv!
A mai nap folyamán keresek párt masszázzsal egybekötött hármas kalandra! Nem dohányzó, nyalást kedvelő hölgytaggal.
Sziasztok!
Pesten vagy pár napig, és szeretném kissé színesebbé tenni az ottletem! Várom leveleitek! Pasik kizárva!
Pesten vagy pár napig, és szeretném kissé színesebbé tenni az ottletem! Várom leveleitek! Pasik kizárva!