M0 szigetszentmikloson az európát kútnál parkolok s aktiv pasikat keresek akik a számba elveznenek
Holnap reggel kalandot keresek Budapesten, hely szükséges. Írj priv.
van itt olyan pár aki 3ast kerest és fiatal srácot Zala Vas megyében? privibe vagy üzenetbe lehet nyugodtan írjni
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......tali.....maszti.... szex....ami alakul....szép vastag......irjatok....köszi.
Sziasztok! Ma kora estére keresnénk 30-45 év közötti nem dohányzó párt, hetero alapon párcserés szexre. Hatvan-Gyöngyös között !
Sziasztok! Valaki akinek lenne kedve segíteni rajtam most és kocsival van? Bp
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos.
Most valaki Szigetszentmiklós és környékén? Szopatnék, szopnék, dugható vagyok.
I
Sziasztok. Holnap reggelre kalandot keresek Budapesten. Hely szükséges. Írj priv
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Ma Debrecen?11 körül?
Szia!
Későn olvastam, ezt az üzenetet. De legközelebb nagyon szívesen találkoznék veled. (Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 10:00
Későn olvastam, ezt az üzenetet. De legközelebb nagyon szívesen találkoznék veled. (Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Laza szexre keresem partnerem.
Nem dohányzó,szőrmentes pasi személyében.
Újpest Városkapu környékén..
Vagyok
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 10:00

Sziasztok!
Ma délelőtt szonék, szopatnék
Èrettebb hölgyet masziroznèk Szigetszentmiklós környékén, az otthonában a délelőtti órákban. Kizárólag a hölgy örömére.
Hello
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta