Sziasztok. Holnap reggelre kalandot keresek Budapesten. Hely szükséges. Írj priv
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
I
Most valaki Szigetszentmiklós és környékén? Szopatnék, szopnék, dugható vagyok.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos.
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok! Valaki akinek lenne kedve segíteni rajtam most és kocsival van? Bp
Sziasztok! Ma kora estére keresnénk 30-45 év közötti nem dohányzó párt, hetero alapon párcserés szexre. Hatvan-Gyöngyös között !
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......tali.....maszti.... szex....ami alakul....szép vastag......irjatok....köszi.
van itt olyan pár aki 3ast kerest és fiatal srácot Zala Vas megyében? privibe vagy üzenetbe lehet nyugodtan írjni
Holnap reggel kalandot keresek Budapesten, hely szükséges. Írj priv.
M0 szigetszentmikloson az európát kútnál parkolok s aktiv pasikat keresek akik a számba elveznenek
Eurowag
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Pécsen vékony, 20-25 év körüli, kanos fiúknak
cumiznék ma este . Autózni tudok,
cumiznék ma este . Autózni tudok,
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Most szombaton 22.-én lesz Editnek a születésnapja és meglepetést szeretnék neki szervezni! Keresek keresünk szombat estére lányt vagy párt! Fiút NEM!!!
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok. Ma estére keresek kemény farkú szoptatómat Nagyhegyesre. Irj ha erdekel a dolog
Sziasztok. Ma reggel kalandot keresek Budapesten. Írj priv.
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok !
Szabaddá vált a ma estém.
Lányt,hölgyet vagy párt fogadnék.
Szabaddá vált a ma estém.
Lányt,hölgyet vagy párt fogadnék.