Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, 35 éves korig.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, 35 éves korig.
Sziasztok!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Szép estét. Bp pasiként csatlakoznék pár hölgy örömére. Ma ,holnap ,holnap után akár nálam is meg oldható és olajos masszázs is
Sziasztok esetleg maször hölgy részére nagyob méretel?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Cegléden, most valaki cumizni?
Sziasztok!
Bp.,most?
Bp.,most?
Sziasztok! Holnap, azaz pénteken megyek Ráckeve, Dömsöd környékére, szívesen találkoznék párral lánnyal szex kaland reményében! a részleteket priviben!
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Ma délután Csepelen szopatnék szopnék
Hosszútávra keresünk fiút aki hetero, normál vagy sportos testalakú, nem túl szőrös, nem dohányzik, 40 éves vagy alatti és ne lakjon távol (kb 80 km). Jó lenne ha hellyel rendelkezne, ha nem akkor megoldjuk. Ugyanitt párokat is keresünk.
Szia. En az vagyok es szivesen, nezd meg az adatlapomat es beszeljunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 07:47

Törölt felhasználó (4222642)

Munkába indulás előtt még egy roma fiú a számba élvezhetne...
Izgat ha spermás lehelettel megyek munkába. :P
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Szia!
Későn olvastam a kiírásodat.
Legközelebb mikor lesz ilyen lehetőség? Természetesen képet tudok küldeni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 18. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 18. kedd 15:44
Későn olvastam a kiírásodat.
Legközelebb mikor lesz ilyen lehetőség? Természetesen képet tudok küldeni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 18. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4659414)

Ma este leszopnálak az autódban. Komárom Esztergom megyei csajszi vagyok. Csak akkor írj, ha mersz arcos és intim fotót küldeni.Vakrandira nem megyek!
Munkába indulás előtt még egy roma fiú a számba élvezhetne...
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok. Lányok, párok esetleg ma napközben Budapesten valakinek nincs kedve kalandozni? Szinte mindenre is nyitott vagyok
hy!
valakinek kedve jó szexcsatához mostaság lenne,akkor itt vagyok!
valakinek kedve jó szexcsatához mostaság lenne,akkor itt vagyok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.