Ma valaki Budapesten? Hely ok.
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti vagyok.Ismerkednék hölggyel….vagy szimpi párral…..kukkolás …..titkos tali….webkammaszti….ami alakul….irjatok……szép vastag…
Sziasztok
Tököl és környékén hétvégére keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.
Tököl és környékén hétvégére keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.
Sziasztok. Találkoznék ma dun holgyel v párral .
Sziasztok. Holnap reggelre keresek kalandot Budapesten valakinél. Írj priv.
Ma estéte keresek társaságot hetero alapon.
Ma este találkoznék normális párral, nővel!
Ápolt normális 40es pasi vagyok.
Szfvár-Veszprém környékén.
Ápolt normális 40es pasi vagyok.
Szfvár-Veszprém környékén.
Cegléden szopnék a délelőtt folyamán!
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok!
Ma délután vagy este Zalaegerszegen pasit kényeztetnék. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Ma délután vagy este Zalaegerszegen pasit kényeztetnék. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Sziasztok
Szóló pasiként keresek valós párt holnap esti randira…
Moto
Szóló pasiként keresek valós párt holnap esti randira…

Moto
Sziasztok. Ma estére vagy holnap estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
sopronban most? kanos pasit keresek, popo szexre

Törölt felhasználó (4674426)

Szép estét. Bp pasiként csatlakoznék pár hölgy örömére. Ma ,holnap ,holnap után akár nálam is meg oldható és olajos masszázs is
Budapest valaki? Van hely.
Sziasztok.
Diszkrét keretek között keresem azt a hölgyet akinek vagy nincs párja, vagy bármilyen oknál fogva nem képes teherbe ejteni.
Diszkrét keretek között keresem azt a hölgyet akinek vagy nincs párja, vagy bármilyen oknál fogva nem képes teherbe ejteni.
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, 35 éves korig.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, 35 éves korig.
Sziasztok!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Szép estét. Bp pasiként csatlakoznék pár hölgy örömére. Ma ,holnap ,holnap után akár nálam is meg oldható és olajos masszázs is