NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Orál centrikus párral ismerkednék!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok.
Adatlapomnak megfelelően keresek ma estére parznert, partnereket.
Adatlapomnak megfelelően keresek ma estére parznert, partnereket.
Sziasztok!
Ma estére keresnék párt, hölgyet Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon!
Ma estére keresnék párt, hölgyet Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon!
Most ráérő párt keresünk
Sziasztok! Fiatal srácként ma Budapesten ismerkednék.
Hello, magas, kemény és vastagfarkú pasi ma szexelne
képek adatlapon!

Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n Hely adott,egyoldalúan.Írj ha szopatnál
Egy jòt,lehetsz hetero bi meleg.
Szopnék ma Bp-n Hely adott,egyoldalúan.Írj ha szopatnál
Egy jòt,lehetsz hetero bi meleg.
Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma!Utazni tudok!
Szexpartnereim keresném ma!Utazni tudok!
Szépvölgyin sehol senki
Sziasztok!
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Sziasztok.
Ha van itt olyan Nő, Hölgy, Lány aki szeretné nézni ahogy kiverem rá a farkam valahol írjon privatba és megbeszéljük hol és mikor.
Kor kinézet nem számít.
Pesten belül bárhol bármikor kiverem a farkam.
Persze ha nem csak nézni szeretnéd több is lehet ez csak rajtad múlik
Ha van itt olyan Nő, Hölgy, Lány aki szeretné nézni ahogy kiverem rá a farkam valahol írjon privatba és megbeszéljük hol és mikor.
Kor kinézet nem számít.
Sziasztok.
Kor kinézet nem számít.
Kor kinézet nem számít.
Talán ma ? Olyan aki találkozna is!
Sziasztok
Tököl és környékén keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.
Tököl és környékén keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.