Nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy ilyen extrém puncival rendelkezik.
Sziasztok! Budapesti párt vagy nőt keresek ma délelőtt! Magas, igényes, potens férfi vagyok, vastag és csupaszt szerszámmal. Nagyon tele vagyok, ezért nem romantikus, hanem inkább vad, kemény szexre keresek partnert.

Sziasztok!
Szopnék ma.Lehetsz hetero bi
Meleg. Hely van Bp-n gyere és ugorj fel szopass meg
Szopnék ma.Lehetsz hetero bi
Meleg. Hely van Bp-n gyere és ugorj fel szopass meg
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Újpesten valaki?
Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is vannak-e itt erre izgulo párok? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!Bp.? Most de.esetleg?..
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Orál centrikus párral ismerkednék!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok.
Adatlapomnak megfelelően keresek ma estére parznert, partnereket.
Adatlapomnak megfelelően keresek ma estére parznert, partnereket.
Sziasztok!
Ma estére keresnék párt, hölgyet Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon!
Ma estére keresnék párt, hölgyet Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon!
Most ráérő párt keresünk
Sziasztok! Fiatal srácként ma Budapesten ismerkednék.
Hello, magas, kemény és vastagfarkú pasi ma szexelne
képek adatlapon!

Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n Hely adott,egyoldalúan.Írj ha szopatnál
Egy jòt,lehetsz hetero bi meleg.
Szopnék ma Bp-n Hely adott,egyoldalúan.Írj ha szopatnál
Egy jòt,lehetsz hetero bi meleg.
Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!