Sziasztok!
Holnap délelőtt Budapesten, vagy környékén keresek partnert, partnereket. Minden megoldás érdekel!
Kérlek privátban írj!
Holnap délelőtt Budapesten, vagy környékén keresek partnert, partnereket. Minden megoldás érdekel!
Kérlek privátban írj!
Sziasztok. Van valaki most a kifutónál?
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Ma szopnék vagy síkosítós kézzel fejnék Bp. Helyem van
Most valaki Sopronba?Csupasz kemény FASZOM van......Nem bánod meg.......akár hol.....gyertek
Szexi Párt vagy Nőt keresek Budapesten. Magas, potens, igényes, teljesen szexőrült férfi vagyok.

Pasit vagy transzit keresek harmadiknak 9 re. Szopatni es dugni kene engem felvaltva a baratommal.
Sziasztok! Hétvégére keresem hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszod! Köszönöm!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Mai nap hölgyet keresek Szegeden és környékén! Írj privát üzenetet! Köszönöm!
GYŐRBEN MOST VALAKI...?NEM FOGTOK CSALODNI.......VAN HELYEM....MEG MINDEN JOOOOO
sziasztok.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
Eger, most valaki egy közös hoki, orál?
21:00 óra körül, XI. ker., Árasztó út, Duna-part (a Lukoil kút vonalában)?
Kecskeméten nagymellű nőt csöcsörésznék alkalmanként!
Sziasztok!
Békéscsaba...hölgy vagy pár?
Békéscsaba...hölgy vagy pár?
Budán van helyem akár biszexuális
Nagykőrös környékén hölgy vagy pár?
Mániákusan sokat maszturbáló hetero urat hölgyet keresek,Ha szereted a jó amatőr szexfilmeket,jó nőket..akkor itt a helyed!Írj elérhetőséggel!Fiatal Pestmegyei srác vagyok.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.