Kecskeméten cicit akarok a kezembe és egy puncit a farkamra! Keress privátban!
Gubacsi út környékén ki lenne kapható egy kis hancúrra? Hölgyek párok? Helyem van. Privat konditeremben.
Kalandvágyó biget keresek.
Bp kelet Pest környékén, hasonló jófarkú aki szopatna vagy közös hoki, kölcsönös orál?
Autóval vagyok...
Autóval vagyok...
Sziasztok!
Most ráérő hölgy, esetleg pár aki szivesen kalandozna?
Most ráérő hölgy, esetleg pár aki szivesen kalandozna?
Szegeden keresek férfit hellyel minden jóra
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Nyiregyhazan.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Nyiregyhazan.
Sziasztok!
Ma napközben pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma napközben pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Orál centrikus párral ismerkednék
Most reptér valaki?

Sziasztok!Holnap valószínű Normafán illetve környékén leszek.Ismerkedni vágyó hölgy?
Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok.
Privát konditeremben a Gubacsi úton egy kis hancur érdekel valakit? Hölgyek párok?
Szegeden keresek hellyel rendelkező férfit
Szép napot. 11.10-re keresnék vkit fejér megyéből, délelöttre
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok. Holnap délelőtt folyamán keresek partnert autós kalandra. Szeghalom - Püspökladány - Nádudvar - Tiszacsege útvonalon.
Most Csepelen szopatnék, szopnék