Ma este éjjel Kaposváron valaki?
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Most Csepelen szopatnék, szopnék
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Ma délután Cseoelen szopatnék, szopnék
Sziasztok !
Ma , kizárólag ma este 7 körül , aki szeret , ill. tud is maszírozni ?
A hely ès a körülmények adottak.
Ma , kizárólag ma este 7 körül , aki szeret , ill. tud is maszírozni ?
A hely ès a körülmények adottak.
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok! Most Sopronban nő esetleg pár aki találkozna?
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok! Hétvége folyamán (nappal /este) páros hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném párjával vagy előtte. Utazni tudok…Heves megye és környékein ..
Sziasztok!
Ma 11 - 12 óra körül Gödöllő és környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma 11 - 12 óra körül Gödöllő és környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok!Ma este 20 Óra körül Budaörs környékén kesek orál szexre ápolt diszkrét találkozni is akaró partnert!Üzenet privátba várok!
Újpesten valaki?
Szívesen fuvaroznék autóval Budapesten úgy csini nőt vagy lányt, hogy cserébe menet közben játszik velem. Ha csinos ruhában vagy, az lenne a legjobb.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Ma delutan kamionba ha holgy sexelne balatonsepezd bp vonalon leszek
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt hosszú távon. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet velem.
Kölcsönös francia vagy egyoldaluan szophatsz