Szép estét nektek Írtam privátban elérhetőséget várom vissza jelzésetek !!
(Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Tele vagyok nagyon és imádom ha magamra elvezhetek miközben veri valaki a farkam!!
ha szereted a sok gecit és kocsival vagy írj rám privátban

Ujpesten most aktiv bi-t keresunk.
Csak viber szammal irj
Csak viber szammal irj
Zalaegerszegen holnap, szombaton és vasárnap este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban keress!
Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Gondoljatok ismerkedjünk .Többit privátba .Üdv Laca
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Este valaki kellemes biszexre Budán?
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
December 06-án és 07-én Egerszalókon Wellnessben ismerkednénk egyedüli biszex hölggyel, vagy Hetero, nemdohányzó 35 év feletti pasival. Hotelben tudunk fogadni Wellness után ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Kérjük olvasd el az adatlapunkon a kizáró okokat,ezzel elkerülve a kellemetlenséget mindenki részéről !
Ma fiatal srác közös maszti Bp árasztó út közelébe ?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok! S.o.s. Győr valaki?

Belevaló csajos női fehérneműs srác 30-40-es szexéhes apucikat keres, belváros

Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
M3 vonalán ma délután valaki? Debrecenből Budapestre megyek és kivernèm egy pihenőben.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén, diszkréció higiénia fontos.
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.!!! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj ha szeretnél! ..
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj ha szeretnél! ..
Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Mai napon férfiakat orálisan ki elégítenék helyem van Kecskeméten.