Sziasztok!
Kecskemeten most valaki egy kis kaland? Irj es megbeszeljuk
Kecskemeten most valaki egy kis kaland? Irj es megbeszeljuk
Sziasztok!
Szexpartnereim.. keresném most!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném most!Bp.!
Sziasztok! Ha van kedve nőnek vagy párnak most Budapesten, a 14, 15. vagy 16. kerület környékén szexelni egy ismeretlen, igényes, de szexőrült férfival, privátban elértek. Tele van a vastag, csupasz szerszámom.

Sziasztok. Ma kora délutánra keresek nálad kalandot Budapesten vagy környékén. Írj priv.
Sziasztok !
A mai napom elég szabad…..
Hölgyek,párok ?
Egy alkalmi szex ?
A mai napom elég szabad…..
Hölgyek,párok ?
Egy alkalmi szex ?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!…
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Ma estere keresem kanos utazni tudo partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Üdv Hölgyeim!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Budapesten mostanában?
Sziasztok ,Péntek estére keresek bp-i párt ,hölgyet .
47éves nem független pasi vagyok, többesbe van tapasztalatóm .
Privátba a többit megbeszéljük .Üdv Laca
47éves nem független pasi vagyok, többesbe van tapasztalatóm .
Privátba a többit megbeszéljük .Üdv Laca
Kereslek a profil alapján.
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes.
Csömöron vagy környékén kinek lenne ma kedve leszopni?
Ki szopatna ma Tata, Tbánya környékén?
NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal heteró srácot keres 3adiknak privibe vagy levélbe lehet írni nyugodtan
Sziasztok. Kis délelőtti, esetleg kora délutáni kaland valaki Budapesten vagy környékén? Írj priv!