Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Mai nap ráérő férfiakat, párokat fogadnék egy finom masszázsra vagy házi barátnak is csatlakoznék.Kecskeméten kulturált helyem van,de utazni is tudok!
Bp-kecskemét vonalon valaki szex?
Budapesten mostanában valaki? Hely ok.
sziasztok urat hölgyet keresek hármas szexre veszprém vagy zala megyében helyem van
Cegléden hölgyet keresek...minden jóra :P
Cegléden hölgyet keresek...minden jóra :P
Popsipuncimat dugatnám belevaló pasikkal, belváros
Sziasztok! Délután ötig keresnék Hatvanba, bi, uni fiút kölcsönös orálra! Helyem nincs, kocsiba jó lehet!
A mai napon a XIV kerületben leszek megtalálható és kora este szívesen átélnék egy kis kalandot autóban vagy lakáson. Hölgyek és párok jelentkezését várom első sorban, de többes buliba is szívesen csatlakozom. Csináljunk valami izgit!

Sziasztok,
Ma késő délutánra keresek Dél Pesten egy szexi hölgyet vagy párt akik tényleg szeretnének egy értelmes, diszktrét férfi partnerrel szexuális kapcsolatot létesíteni.
Ma késő délutánra keresek Dél Pesten egy szexi hölgyet vagy párt akik tényleg szeretnének egy értelmes, diszktrét férfi partnerrel szexuális kapcsolatot létesíteni.
Valaki most Gyírmóti mosónál leszopna?
Bi párral ismerkednék …
Pár bp? Ma este.
Sziasztok!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Meztelen beszélgetéshez, időtöltésre keresem hölgyek, párok, csoportok ismertségét!
Ma este van akikhez csatlakozhatok? Esetleg nézhetnénk közben a Dancing with the Stars-t!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Meztelen beszélgetéshez, időtöltésre keresem hölgyek, párok, csoportok ismertségét!
Ma este van akikhez csatlakozhatok? Esetleg nézhetnénk közben a Dancing with the Stars-t!
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
GY-M-S, SOPRON.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
Sziasztok ! Ma este és holnap napközben párhoz csatlakoznék a hölgy kiadós kényeztetésére …
Törökbálinton hölgyet/párt fogadnék.
Legyen szombat esti láz