Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok nagy intimmel keresünk harmadiknak pasit nyiregyhaza-debrecen környékén a feleségem örömére ! Péntektől Vasárnapig leszünk a környéken!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már van az oldalról, kölcsönös szimpátia estén csatlakozom! Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el.
Van érett hölgy v pár aki fel jönne most dun a Szépvölgyi re? Kb 5 óráig jó.
Keresek délelőttre hellyel rendelkező ápolt férfit aki szopatni esetleg dugni is szeretne
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok!
Reptér, Vecsés környékén pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Reptér, Vecsés környékén pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok! Valakinek nincs kedve most kiverni a farkam?
tele vagyok de nagyon
dunaplazanal!

Ma este pár, hölgy egy fergeteges szexrandira? Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere!
Szopatna ma valaki Dombóváron vagy környékén?
Reptérnél pár esetleg aki ismerkedne?
Ma dun 3-5 között a Szépvölgyi parkolóba jön fel hölgy v pár? Kukkolnam, kenyeztetnem. Vastag méretű igényes férfi vagyok. Sotetített autóval. Privátban kérnék választ.
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Miskolcon vagy környékén keresnék a héten kora délutánra hölgyet,akit nyelvvel kényeztethetenék.
Ki szopatna ma Komárom, Tata környékén?
Péntek délelőtt szeretnék párommal bukakke bulit ! 37 éves kortol 50 éves korig várjuk a jelentkezőket! Olyan irjon aki el is jön ! Mindig ir 10 vagy több ember ebböl a multkor 3 rom jött el! 25 éves karcsú lány a párom többit privátba !
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !