Sziasztok, írtam nektek üzenetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 07:47

Törölt felhasználó (4658958)

Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok!
Vecsés, reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Vecsés, reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok! Ma délután Bp.leszek ha valaki találkozna írj rám.
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom!
Üzeneteket a privátban várom!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! Ma várom egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Siófok környékén hölgy vagy pár ma?
Sziasztok ma utazunk Nyíregyházára és vasárnapig ott leszünk! Nagy intimmel keresünk Nyíregyháza és Debrecen,pasit harmadiknak a feleségem örömére
Sziasztok,
Ma estére, ha hétvégére, akár napközbeni találkozásra keresek szexi, értelmes nőt vagy párt tabumentes, élménydús találkozásra. Helyem Dél-Pesten van, de utazni is tudok. Aki tényleg találkozna is, privát üzenetet írjon.
Ma estére, ha hétvégére, akár napközbeni találkozásra keresek szexi, értelmes nőt vagy párt tabumentes, élménydús találkozásra. Helyem Dél-Pesten van, de utazni is tudok. Aki tényleg találkozna is, privát üzenetet írjon.
Sziasztok Gyálon csajszi most napközben?
Sziasztok, Pápa és környékén keresek(ha messzebbről írsz neked kell utazni) ma (12.09) délelőttre olyan partnert aki szeretne egy formás farkat oràlisan kielégíteni, akár kölcsönösen is! Írj ha van egy szabad órád
Sziasztok! Este , éjszaka várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet akár egész estés kalandra.
Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba
Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca
Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba

Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca
Most Miskolcon várok párokat
Sziasztok! A Szépvölgyin kalandozna mostanság nő vagy.pár. Benne lennék egy kis autós játékban.

Péntek este egy kisebb buli 2-3 párral
Dunakeszi
Dunakeszi
Ma kora délután szopnék végig, de dugható is vagyok, helyem van diszkréció higiénia fontos Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Sziasztok Dunaharasztiban ma 1óra körül nő kaoandozni?
Sziasztok! Kalandot keresek nyiregyen, helyem nincs, de bármire vevő vagyok, írjon aki unatkozik és lenne kedve valamihez.
Sziasztok hetero vagyok nőt keresek..kamionba ma ejjel ejfel utan melegbe nagy àgyban aki szivesen sexelne pihene melettem bp felw fogok parkolni