Most Madocsán lecumizna valaki?
Csepelen idős passzív van?
Sziasztok! Ha van kedve nőnek vagy párnak ma játszadozni Budapesten, akkor bátran keressetek meg, mert én nagyon be vagyok indulva. Magas, 40-es, értelmes, borotvált és vastag szerszámú, kicsit talán perverz férfi vagyok. Privátban elértek, ha az adatlapom alapján megismernétek.

Csepelen hölgyet kényeztetnék
Sziasztok
Veszprém megyében keresek valós találkozni akaró hölgyet vagy párt….
Moto
Veszprém megyében keresek valós találkozni akaró hölgyet vagy párt….

Moto
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Nyiregyhazan Keresek IZMOS NAGYMÉRETŰ aktiv pasit , aki szopatna ill kemenyen megdugna
Sziasztok.
Ma délelőtt, kora délután készül pár, vagy hölgy a Szép-völgyi parkolóba?
Ha igen és nem lennék zavaró, én is felmennék.
Ma délelőtt, kora délután készül pár, vagy hölgy a Szép-völgyi parkolóba?
Ha igen és nem lennék zavaró, én is felmennék.
Érettebb hölgyet kènyeztetnèk Szigetszentmiklósi otthonában.
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
Ma este valaki hozzánk?
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom!
Üzeneteket a privátban várom!
Cegléden valaki bármi kellemes dologra?
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék idősebb nőhöz/párhoz rövid időn belül!
Szívesen csatlakoznék idősebb nőhöz/párhoz rövid időn belül!

Sziasztok!
Ma 7 óra körül szívesen csatlakoznék telt hölgy, vagy hölgytagú pár társaságához. Párok esetén akár mindkét fél örömére. Szívesen utazom, de igény esetén helyet is tudok biztosítani egy Privát konditeremben.
Üdv
Dave
Ma 7 óra körül szívesen csatlakoznék telt hölgy, vagy hölgytagú pár társaságához. Párok esetén akár mindkét fél örömére. Szívesen utazom, de igény esetén helyet is tudok biztosítani egy Privát konditeremben.
Üdv
Dave
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres
Lányok , párok! Péntek szombat vasárnapra keresem játszótársamat nagy élvezetekre, Pécs és környéke. Fogadni tudok de utazni is!!!!!! Privátra írj!
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan! wink
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok.
Ma estére keresünk férfit/párt/hölgyet beszállónak.
Fiatalosak vagyunk (22/24), ugyhogy mi is fiatalos embereket keresünk (25-35).
Helyet tudunk biztosítani, de nem beszélgetős estére, hanem egy közös élményre.
Ha felkeltettük érdeklődésed/érdeklődésetek, irjatok bátran, csak délután tudunk válaszolni.
Nem holnapra vagy késöbbre keresünk, hanem a MAI estére.
T&D
Ma estére keresünk férfit/párt/hölgyet beszállónak.
Fiatalosak vagyunk (22/24), ugyhogy mi is fiatalos embereket keresünk (25-35).
Helyet tudunk biztosítani, de nem beszélgetős estére, hanem egy közös élményre.
Ha felkeltettük érdeklődésed/érdeklődésetek, irjatok bátran, csak délután tudunk válaszolni.
Nem holnapra vagy késöbbre keresünk, hanem a MAI estére.

T&D