Budapesten keresek szexéhes, de igényes nőt vagy párt mostanság.

Sziasztok! Este, éjszaka várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!

Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére !
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
sziasztok! holnapra vagy holnaputánra (csüt-péntek), Budapesten keresek nőt vagy párt, akihez csatlakozhatnék
a hetero oldalon nincsenek tabuim...

Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Adatlapomomat olvasd el!
Most Madocsán lecumizna valaki?
Csepelen idős passzív van?
Sziasztok! Ha van kedve nőnek vagy párnak ma játszadozni Budapesten, akkor bátran keressetek meg, mert én nagyon be vagyok indulva. Magas, 40-es, értelmes, borotvált és vastag szerszámú, kicsit talán perverz férfi vagyok. Privátban elértek, ha az adatlapom alapján megismernétek.

Csepelen hölgyet kényeztetnék
Sziasztok
Veszprém megyében keresek valós találkozni akaró hölgyet vagy párt….
Moto
Veszprém megyében keresek valós találkozni akaró hölgyet vagy párt….

Moto
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Nyiregyhazan Keresek IZMOS NAGYMÉRETŰ aktiv pasit , aki szopatna ill kemenyen megdugna
Sziasztok.
Ma délelőtt, kora délután készül pár, vagy hölgy a Szép-völgyi parkolóba?
Ha igen és nem lennék zavaró, én is felmennék.
Ma délelőtt, kora délután készül pár, vagy hölgy a Szép-völgyi parkolóba?
Ha igen és nem lennék zavaró, én is felmennék.
Érettebb hölgyet kènyeztetnèk Szigetszentmiklósi otthonában.
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
Ma este valaki hozzánk?
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom!
Üzeneteket a privátban várom!
Cegléden valaki bármi kellemes dologra?