Ma délután ismét egy pár akinek volna kedve pár órás közös nudis termál fürdőzéshez,erotikához.Magas sportos nagy farkú pasival.Heves megye Tisza tónál.
Ma napközben párokat vagy aktív pasikat szopnék,nyalnék! Nálam Esztergomban vagy 100km körzetemben..
Sziasztok!
Most reggel?Bp.,hely ok!
Most reggel?Bp.,hely ok!
Csutortok-pentek napkozben raero bi part keresek. Szivesen nyalnek ugy puncit, hogy azt kozben dugjak.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Budapesten laza kaland most?
Bp.,most?.Hely ok!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!….
Szívesen szopatnek part vagy csak akar a fiút a lány előtt
Bp

Sziasztok! Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő! Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel!
Leszopnam egy fiú farkát most. Sopron
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!
Ma este szívesen talalkoznèk egy kellemes párral
Ma estére kedves hölgyet,lányt keresünk egy kellemes masszázsra.
Sziasztok! 25 éves srácként izgalmas/szórakoztató társaságot keresnék ma estére, hölgy vagy akár páros személyében.
sziasztok vannak it párok veszprém vagy zalamegyében akiknek lenne kedvük egy jó hármas szexre ma ?
helyem van
helyem van
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
sziasztok van itt olyan pár aki szilveszterkor szervez házi bulit szex partyval és hetero srácot be fogad a buliba Zala Vas Somogy megyében privibe várom a válaszokat
Hello. 12-16 óra közt az M6 autópályán leszek. Valaki nem szopna viszonzás nélkül?