Ma este szívesen talalkoznèk egy kellemes párral
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!
Leszopnam egy fiú farkát most. Sopron
Sziasztok! Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő! Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel!
Szívesen szopatnek part vagy csak akar a fiút a lány előtt
Bp

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!….
Bp.,most?.Hely ok!
Budapesten laza kaland most?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Csutortok-pentek napkozben raero bi part keresek. Szivesen nyalnek ugy puncit, hogy azt kozben dugjak.
Sziasztok!
Most reggel?Bp.,hely ok!
Most reggel?Bp.,hely ok!
Ma napközben párokat vagy aktív pasikat szopnék,nyalnék! Nálam Esztergomban vagy 100km körzetemben..
Ma délután ismét egy pár akinek volna kedve pár órás közös nudis termál fürdőzéshez,erotikához.Magas sportos nagy farkú pasival.Heves megye Tisza tónál.
Sziasztok!
Ma este Kaposváron hölgy/pár?
Ma este Kaposváron hölgy/pár?
Sziasztok.Ma is várom egész nap, éjjel hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Sziasztok!
Holnap reggel, délelőtti órákban pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Holnap reggel, délelőtti órákban pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma valaki?
NYIREGYHAZAN parokat /holgyeket fogadnék
Igényes belvárosi lakasban.
Magas 196cm igenyes teljesen szortelen pasi vagyok
Igényes belvárosi lakasban.
Magas 196cm igenyes teljesen szortelen pasi vagyok
Sziasztok. Macis 23 éves srác vagyok. Ma estére keresem kanos,aktiv partneremet Nagyhegyesre. Írj ha érdekel a dolog.