Hali. 21éves fiatalos arcú, szőrtelen, igényes és nem mellesleg épeszű srácként keresnék hölgyet/párt.
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sziasztok! Budapesten van meg valaki?

Segíthetne rajtam valaki
tele a farkam de nagyon! Dunaplazanal vagyok!

Kispest most vki?
Én is szopatnék. Budapest és környéke?
Szopna most valaki?
Sziasztok. Közös maszti valaki? Bp
Helyem nincs.
Helyem nincs.
Csajos, női fehérneműs belevaló crossdress, férfias nyitott apucikkal ismerkedne 30-40-es korosztalyból. Hely van, belvárosban.
Kanos, ápolt, ffias srác most valaki…?
Sziasztok! Hölgyet keresünk, aki csatlakozna párosunkhoz. Bi beállítottság előny, de nem feltétel. Párok jelentkezését is várjuk, ahol a hölgy szívesen szopná velem közösen a férjem. Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
Sziasztok. Holnapra kerek kalandot Budapesten vagy környékén. Írj priv.
Sziasztok,
Ápolt, igényes, diszkrét férfiként keresek ma estére szexre vágyó nőt vagy párt, Hely Tökölön található. Privát üzenetet várok.
Ápolt, igényes, diszkrét férfiként keresek ma estére szexre vágyó nőt vagy párt, Hely Tökölön található. Privát üzenetet várok.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok hölgyek, párok! Merry xmas ! Délután egy kis izgalmas kaland ?

Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék csinos, ápolt, igenyes párral Budapest és környékéről. 182/80 világosbarna haj, zöldeskék szem, ápolt, borotvált 19/5 ffi vagyok. További ifo az adatlapomon. Privát üzenetben keressetek. Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Nyiregyhazan not part , aktiv pasit keresek hely van
.
.
Napközben ma fogadnék!
Ma este 19 óra magasságában Bp. XI. kerületi lakásunkon fogadnánk 30 év feletti, nemdohányzó, HETERO férfit hármas szexhez ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Vastag méret előny ! wink
Holnap délelőtt hölgy esetleg pár helyem van Miskolcon
Sziasztok!
Párt keresek, szex fotózásra, videózásra!
Párt keresek, szex fotózásra, videózásra!