pesten ma orál? kanosan ma valaki vastag farokkal?
Ma este megyunk egerszalokra vagy demjenbe.. Valakinek lenne kedve csatlakozni? Parokra gondoltunk, a cel egy kis erotikus hangulat elerese!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Esetleg ma valaki, aki nem csak vágyakozik, hanem élvezné is a szexet?
Sziasztok!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Nyiregyháza
Helyünk van
Levelezőpartnert, chatpartnert keresnék NŐK személyében, akikkel izgalmas témákról lehetne dumcsizni.
Több egyelőre nem érdekel, de egy ilyen partnernek nagyon tudnék örülni...Kellemes, szexben gazdag ünnepeket!

Debrecenben vagy környèkén szopatna valaki?
Szopatnék, 70 éves ápolt férfi vagyok. Hely kell.
Átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit keresünk bi orális játékokra. Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
Ma délután pár,közös nudis termál fürdőzés,szex,cuckold magas sportos nagy méretű pasival....swinger nudiban Heves megye
Mai nap folyamán valaki tali Szigetszentmiklós környékén? Akár autós is lehet.
Sziasztok,
Ma estére keresek tököli hellyel Budapestről és környékéről szexi nőt vagy párt. Csak akkor írj, ha tényleg találkozol is még a ma este folyamán velem.
Ma estére keresek tököli hellyel Budapestről és környékéről szexi nőt vagy párt. Csak akkor írj, ha tényleg találkozol is még a ma este folyamán velem.
Hello
Nyiregyháza
Helyünk van
Nyiregyháza
Helyünk van
Dombóvár vagy környékén szopatna valaki most?
Csajos, női fehérneműs belevaló crossdress, férfias nyitott apucikkal ismerkedne 30-40-es korosztalyból. Hely van, belvárosban ma.
Hali. 21éves fiatalos arcú, szőrtelen, igényes és nem mellesleg épeszű srácként keresnék hölgyet/párt.
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sziasztok! Budapesten van meg valaki?

Segíthetne rajtam valaki
tele a farkam de nagyon! Dunaplazanal vagyok!

Kispest most vki?