NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Ma estere is akár
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Ma estere is akár
Sziasztok! Ma estére keresünk hetero párt.Esetleg jó adottságú hapsit.
Holnap dèlelött csatlakoznèk fiù pàrhoz , passzívkènt. Priviben írjatok.
Sexpartnereim fogadnám ma du!Bp.!
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!Bp.!Helyem van!
Szexpartnereim keresném ma napközben!Bp.!Helyem van!
Bi kaland most Cegléden!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom.
Sziasztok! Győr vagy környékén, ma 12 től laza ezmegaz?
Alkat és kor mindegy
Alkat és kor mindegy
Jó estét.
Nyergesújfalun szopatnék.
Nyergesújfalun szopatnék.
Sziasztok! Aktív-uni, helyes-férfias pasik Nyíregyházán?
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok!Ma estére keresek normális,érzéki szexet kedvelő Párt, Nő,Pasit!Helyem van,telefonszám kell!)hajdú bihar
Sziasztok! Kecskeméten vagy környékén keresek hölgyet vagy párt ha lenne még itt normális. Remélem találok valakit,valakiket. Képet tudok küldeni. 168cm 68kg 41éves férfi vagyok.
Sziasztok! Sportos 40 es pasi párt, vagy szóló hölgyet tudna fogadni 12 ker búvóhelyen magas vékony extra méret, vékonyabb 30-40 körüli hölgyet keresek kizárólag szex kapcsolat ill heteró alapon .csak privát üzenetekre reagálok Köszönöm
Sexpartnereim fogadnám ma du.!Bp.!
Sziasztok!
Mai nap folyamán Fonyód környékén keresek szex partnert, nő vagy pár!
Mai nap folyamán Fonyód környékén keresek szex partnert, nő vagy pár!
Nagyfarkú pasit keresünk aki rendszeresen kielégítené hölgytagunk
NYÍREGYHÁZA
Hely van
NYÍREGYHÁZA
Hely van