Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szex vagy hetero párok szexközbeni kukkolása céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Pár keres péntekre igényes, korrekt párt. Mindketten enyhe biszex érdeklődésűek vagyunk, csak hetero sem gond. Voltunk már párral, de nem vagyunk nagyon gyakorlottak. Enyhe domina vagy csak egymás előtti szex is érdekel minket. Belvárosi szálloda lenne, ott várunk.
Sziasztok!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Sexpartnereim keresném ma du.!Bp.!Helyem van!
Hétvégén főleg este szabadidővel rendelkező bisex srácot keresnénk Debrecenben.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Ma kora dun 13-14 óra körül tervezem a Szépvölgyiire hogy felmegyek. Van hölgy v pár aki szintén jönne fel?
Szopnék ma Bp. Hely van, ha csak azt akarod hogy kiverjem az is oké
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Sziasztok! Budapesten kalandozna valaki éjszaka? Van helyem.
Ráckeve környéken valaki hely van akár bisex is
Csinos parral ismerkednek, napkozbeni talalkak remenyeben(vagy kora reggeli). Bi harmasra is nyitott vagyok. Tapasztalatom van boven. Irjatok batran. Szep napot!
Vas megyéből keresek nöt lányt anyukát laza szextalikhoz!
Búvóhely van
Búvóhely van
Sexpartnereim keresném most délután!Bp.!
Helyem van!
Helyem van!
Sziasztok. Salgótarjánban ma 17 től egy kis pasis játék? Kor Alkat mindegy
Fogadnék délután Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Sziasztok.Várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!

Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom