Sziasztok,
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt vagy hölgyet. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú hölgyet vagy hasonló alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágysz/vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt vagy hölgyet. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú hölgyet vagy hasonló alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágysz/vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Hölgyek! Ma,holnap ráérek,akár iszogatással,lazulással egybekötött kölcsönös kényeztetésre. Helyem van,menni is tudok. Az adatlapom szerint keresek. Priviben írj.
Ma este vagy holnap egész nap Fóton vágyik valaki egy kis orális kényeztetésre? Hely van!
Sziasztok hölgyek , párok! Ezen a hétvégén (akár a nappali órákban is) kényeztetnék szóló hölgyeket, barátnőket, feleségeket a párjuk előtt vagy vele közösen! Fogad i nem, utazni tudok!
Budapesten szopnék hely van
Miskolcon most valaki helyem van
Sziasztok! Hölgyet keresünk finom együttlétre esetleg ha úgy alakul barátságra is.
Ja, arról szól az internet? Hogy hazudjunk minnél nagybbakat? Taníts mester
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 21. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözlet az internet világában
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 08:56

Ne tudom eldpnteni, értelmi fogyatékosok vagy totál hülyének nézők gyülekezete ez?
Órájig írogat és aztán eltünik. Másnap elalvásra hivatkozik. Vagy paisk közti szexre jelentkezik és 2 nap múlva azt kérdezii, hülgy is van veled .
Nem is értem mit is akarnak. Levelezgetnek, álmodoznak és eltünnek!
Órájig írogat és aztán eltünik. Másnap elalvásra hivatkozik. Vagy paisk közti szexre jelentkezik és 2 nap múlva azt kérdezii, hülgy is van veled .
Ne tudom eldpnteni, értelmi fogyatékosok vagy totál hülyének nézők gyülekezete ez?
Sziasztok, ma este 6 es fél8 között kaposváron cumiznék
Sziasztok.Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Üdvözlök mindenkit!
Szívesen ismerkednék Hölgyel és Párral is!
Szívesen ismerkednék Hölgyel és Párral is!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon pár, vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok,
Nyalni, szopni imádó pasi keres egy kellemes párt akit kényeztethet …
Helyem sajna nincs, ha Nek(ed)(tek) van az csak plusz …
Hölgyeim, nyallómániás vagyok, visszonyozni nem kell, imádok sokáig nyalni akkor is ha egy f… van benne
Nyalni, szopni imádó pasi keres egy kellemes párt akit kényeztethet …
Helyem sajna nincs, ha Nek(ed)(tek) van az csak plusz …
Hölgyeim, nyallómániás vagyok, visszonyozni nem kell, imádok sokáig nyalni akkor is ha egy f… van benne
Sziasztok reptérnèl most valaki?
Sziasztok!
Éjfél után Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?
Éjfél után Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?

Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma és szombat vasárnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem.
Priviben irjatok.
Ma és szombat vasárnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem.
Priviben irjatok.
Női fehérneműs ápolt, igényes baszható milf crossdress pasit keres ma estére.