Tipp: nézzetek szét valamelyik swingerben, nagyságrendekkel nagyobb esély (adott a hely, idő és 100% kamumentes, mindenféle egyeztetés nélkül azonnal face to face) mint a netről. Ha nyitottak vagytok párokra is akkor meg pláne többszörös esély egy klubban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 24. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 24. kedd 23:19
Törölt felhasználó (4389602)

Pár keres Hölgyet bi hajlammal
Pár keres Hölgyet bi hajlammal
Sziasztok.
Harisnyát viselő Aktív bi pasi vagyok.
Szex csak nővel, párral, vagy Cd, Travi, női rucissal.
Balatonszárszón és környékén keresek, de csak január 26-29. között.
Természetesen a legnagyobb dolog lenne, ha női szexpartnert találnék
Lehet szó egyszerű orális kalandról is, harisnya nélkül.
Intim méret, 18/5,
Balatonszárszó -Siofok - Székesfehérvár -Budapest-Hatvan -Debrecen útvonal mentén haladok, január 26 és 29.én, ha van helyed, S szimpatikus vagyok, írj bátran.
Harisnyát viselő Aktív bi pasi vagyok.
Szex csak nővel, párral, vagy Cd, Travi, női rucissal.
Balatonszárszón és környékén keresek, de csak január 26-29. között.
Természetesen a legnagyobb dolog lenne, ha női szexpartnert találnék

Lehet szó egyszerű orális kalandról is, harisnya nélkül.
Intim méret, 18/5,
Balatonszárszó -Siofok - Székesfehérvár -Budapest-Hatvan -Debrecen útvonal mentén haladok, január 26 és 29.én, ha van helyed, S szimpatikus vagyok, írj bátran.
Sziasztok. Zoli vagyok 38 éves. Punciszőrrel rendelkező hölggyel vagy párnak hölgytagjával ismerkednék.
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Most Csepelen szopatnék , szopnék
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve és mer is találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Carpe Diem
Sziasztok!
Párt,lányt keresnék! Dunaújváros és környéke!
Párt,lányt keresnék! Dunaújváros és környéke!
Keresek tényleg nagyobb méretű pasit, viszonzás nélküli cumira, vagy olyat akinek tényleg sok spermája van!
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Mindent a Hölgyek öröméért!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel ismerkedne vékony igényes nők párok érdekelnek köszönőm üdv : P ( hetero )
Most spec kizárólag kukkolás céljából keresek hetero párokat Budapesten (korosztályilag 65 a határ). Szeretném nézni és hallani őket, ahogy szexelnek.
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Pécs és környékén valaki(k) ??
nagymeretu pasit CUCKOLD-ra keresünk(min 20cm)
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk
nagymeretu pasit CUCKOLD-ra keresünk(min 20cm)
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
nőt vagy párt keresek, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.