Ma szegeden délelőtt 12 órátol 13 óráig bukakke bulit szeretnénk a párommal várjuk 37 éves kortól 50 éves korig a jelentkezőket !
Mai nap csütörtökön Debrecen - Bp-Szekesfehérvár - Balatonszárszó útvonalon szopatnék, 33 éves, 18/5 intim méretű pasi vagyok, kisebb kitérő nem probléma
Sziasztok! Nagyon igényes biszex házaspárt keresek ma ill holnap estére székesfehérváron!
Holnapi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit .....
csütörtök este 26.01.2023 nő vagy pár akik éjszakai szórakozásra vágynak egy sráccal a szlovákiai Levice városában, részletek privátban.
Holnap egy kis erotika?

Sziasztok, párom elcsábítására keresek, ápolt, igényes, megbízható 30-35 év körüli férfit, 3 as egyutlethez esetleg 4 eshez Nagykőrös környékén.
nőt vagy párt keresek, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
Szopni szeretőt keresek ma estére csupasz méretes farkamra
Sziasztok!
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú, lány aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú, lány aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Hellyel rendelkező ferfit keresek párommal aki lány 3 mashoz szegeden ma esti orákban
Leányfalunál valaki pipa a Duna-parton ?!!!
Sziasztok! Házaspárnak lennék tartós barátja akár közös programokkal, izgalmas szexel fűszerezve..De villám szexre is nyitott vagyok !
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Sziasztok! Házaspárnak lennék tartósan a barátja akár közös programokkal is, izgalmas szexel fűszerezve. De villám szexre is nyitott vagyok…
szopható, fejhető pasit keresek Bp. hely van.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Igényes Nyiregyházi pár vagyunk , bisex NŐT keresünk
Nyíregyháza
Helyünk van
Nyíregyháza
Helyünk van
Szegeden keresek ma 13 orára párommal vékony karcsú lány 2 féfit 37 éves kortol 50 éves korig helyünk van !