Lenne kedve valakinek ma dugni velem napközbe? Privátba írj
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?!)()(
Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!

Most valaki bi pasi csepelen szopatnék, szopnék
Csajom előtt Szopnék, szopatnék ma kora este! Ha a csajomról érdeklődsz, ne is keress!
Most Csepelen szopatnék, szopnék
Szexpartnereket keresek!
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Sziasztok! Nagyon igényes ápolt Bi hölgy tagú párt keresek Székesfehérváron!
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Helló Miskolc párokat várok ahol a férj kölcsön adná a párját. Keresettek mással is.
vas-zalában kersek párt...v pasit!!!
Monoron sexpartnereim fogadnám most!
Jo napot.
Ma még van lehetőség 1 partnerre ma.
Adatlapom nem titkos.
A farkam kemény.
A méreteim a képeimen.
Jelentkezz mihamarabb,
mert a mai nap se hosszabb mint a tegnapi.
Üdv. Albert
Ma még van lehetőség 1 partnerre ma.
Adatlapom nem titkos.
A farkam kemény.
A méreteim a képeimen.
Jelentkezz mihamarabb,
mert a mai nap se hosszabb mint a tegnapi.

Üdv. Albert
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Sziasztok
Hölgyet vagy házaspárt keresek
Győr-Komárom-Tata
Hölgyet vagy házaspárt keresek
Győr-Komárom-Tata
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!
Monoron!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!
Monoron!