Sziasztok !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Mai nap pároknak férfiaknak egy kis masszázs,vagy egy kis huncutkodás is belefér.Kecskeméten helyem van!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! Ma fogadni tudó pár 17:00-18:00 körül Gyöngyösön ? Hetero alapú párcserés szex céljából…
Hello
26 eves jokepu srac vagyok Londonba holgy vagy par esetleg?
26 eves jokepu srac vagyok Londonba holgy vagy par esetleg?

sziasztok ismerkednék párral 3as szex terén szívesen megyek nudi strandra vagy akár textilmentes fürdőbe is Zala Vas Somogy privibe mesélek magamrol nyugodtan lehet írni privit
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék budapesti nővel vagy párral. Magas, igényes, ápolt férfi vagyok, aki imádja a dogging típusú szexet. Privátban elértek, ha hozzám hasonló férfira vágytok.

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
A héten nyíregyházán és környékén találkoznék nővel vagy párral.
Kimondottan anál imádó jól baszható csajos, női fehérneműs ribike vagyok. Ma este ráérek, volna kedved ismerkedni?
Sziasztok valaki most Székesfehérvár belváros?
sziasztok. olyan hölgyet keresek, akin kiélhetem a puncinyalást. közös élvezetek hosszútávon. ápolt 40-es pasi vagyok. BP. sziasztok.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Mivel a tegnap rste nem jött össze, tennénk még egy próbát ! Ma este 20 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Budapesten holnap délelőtt keresek egy férfit akivel passzívkent szeretkezhetnék. Mindegy hogy bi heteró vagy meleg. Ápolt diszkrét és helye is legyen.10.30 és 13.30 között
Mivel a tegnap rste nem jött össze, tennénk még egy próbát ! Ma este 20 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék.
Sziasztok! A héten kedd-szerda kora este, és egész hétvégén csatlakoznék párhoz a hölgy örömére… Utazni tudok.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.