Szegeden keresek hellyel rendelkező férfit
Helyileg merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 13:16
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Pasit keresünk feleség ürümére.....
Pasit keresünk feleség ürümére.....
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Dunakeszi,Vác!Hely kell!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Dunakeszi,Vác!Hely kell!
szóló pasik légyszi ne
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 10:26
Törölt felhasználó (4694239)

Mai nap kalandoznánk, egész nap ráérünk, BP és környéke
Mai nap kalandoznánk, egész nap ráérünk, BP és környéke
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám.. Hölgyek,párok írjatok bátran.

Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Aktiv pàrt vagy pasit
Hali mindenkinek, aktiv pàrt vagy pasit fogadnèk ma dèlutàn. Amit szeretnèk pàr esetèn, mig nyalom a hölgyet addig a pasi hàtulròl bedugaszolnà a lyukamat, vagy ha maszirozom a hölgyet, akkor is bedugaszolna hàtulròl. Pasi esetèn szintèn a dugaszolàs lenne a cèl, elöl ès hàtul is egyarànt. Lehet anonim talàlkozò is, bekötött szemmel vàrlak vagy pedig van otthon az ajtòn egy glory dugaszolò Luik ha ezen keresztül szeretnèd esetleg.
Priviben írj lègyszi ha èrdekel a dolog.
Mindenkinek piszkos fantàziàkban lèvö szèp napot
Hali mindenkinek, aktiv pàrt vagy pasit fogadnèk ma dèlutàn. Amit szeretnèk pàr esetèn, mig nyalom a hölgyet addig a pasi hàtulròl bedugaszolnà a lyukamat, vagy ha maszirozom a hölgyet, akkor is bedugaszolna hàtulròl. Pasi esetèn szintèn a dugaszolàs lenne a cèl, elöl ès hàtul is egyarànt. Lehet anonim talàlkozò is, bekötött szemmel vàrlak vagy pedig van otthon az ajtòn egy glory dugaszolò Luik ha ezen keresztül szeretnèd esetleg.
Priviben írj lègyszi ha èrdekel a dolog.
Mindenkinek piszkos fantàziàkban lèvö szèp napot
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Lányt,párt keresek!
Dunaújváros és környéke!
Dunaújváros és környéke!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson?
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Ma 15h utan budakalàszon meleg fűtőt kamionba ovszerel hetero vagyok hölgyet kenyeztetnèk nagy àgyon jo sexre keresek nem baj ha van parod sose tudja meg
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!
Sziasztok!Magányos vagy elhanyagolt lány,nő,asszony barátja virtuális társa lennék.Hiányzik valami otthon esetleg elfojtott vágyaid kiélnéd kamerába?Én hasonló cipőben járok,vannak dolgok amiket nem kapok meg itthon és szeretném valakivel tabuk nélkül megosztani.Ha felkeltettem érdeklődésed és magadra ismersz,írj privát üzenetet.Én 38 éves nem független normális srác vagyok.Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Sziasztok ! Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 12 ker fogadni is tudok kis búvóhely
Szép estét

Sziasztok! Valaki most egy közös maszti 12 került környéken?