Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok. Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Mai nap pároknak férfiaknak egy kis masszázs,vagy egy kis huncutkodás is belefér.Kecskeméten helyem van
Sziasztok!
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.
Miskolcon hölgyet kényeztetnék diszkréten, utazni is tudok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szegeden holnap férfit keresek hellyel
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Most estere keresem utazni tudo kanos partneremet. Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel a dolog.
Sziasztok ma éjjel pesten valakinek lenne kedve talizni velem?
19 éves hetero vagyok ésigazán feldobnám valaki estéjét!
19 éves hetero vagyok ésigazán feldobnám valaki estéjét!
Sziasztok. Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Kedves párt kukkolnék.
Budán ma este ?
Üdv. Szombat délutánra keresünk a 7.kerületben szóló pasit heteró alapon harmadiknak. 25-40 év / 175-185-ös magasság és nem duci alkat jöhet szóba.
LÁNYOK!! 28 éves vékony kedves fiatal pasi lányokat, hölgyeket keres hasonló korosztályban Skype beszélgetéshez, masztihoz, amiből később bármi alakulhat.
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Sexpartnerem keresném most!Vecsés,Üllő,Monor!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van

Most Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok!! Péntek estére vagy vasárnap Párokhoz csatlakoznék vagy hölgyet kényeztetnék Pécs és környékén. De fogadni is tudok. Érdeklődni privátba.
Sziasztok !
Ma este 22 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Ma este 22 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !