Sziasztok! Ma estére keresek hölgy partnert Budapesten.
Én 45 éves pasi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Én 45 éves pasi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Ma este/éjjel szabad vagyok. Bp és vonzáskörzetében hölgy esetleg, aki társaságra vágyik egy jó pasi személyében? (Hely kell)
Ma este/éjjel szabad vagyok. Bp és vonzáskörzetében hölgy esetleg, aki társaságra vágyik egy jó pasi személyében? (Hely kell)
Holnap hajnalban az m0 mentén szoptatnék. Írj priv.
Sziasztok!
Ma késő este Mosonmagyaróvár-Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy?
Ma késő este Mosonmagyaróvár-Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy?
Zalaegerszegen most pasi?
Valinél ma egy jó biszex buli?
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Február 17-én Péntek éjjféltől reggelig Szombathelytől 20km-re egy kis faluba jön valaki?A kertbe egy matracon szopathatsz és kurhatód a csillogó olajos seggem és szét is hugyozhatsz.Többen is jöhettek.Irjatok hisz úriteni és alázni jó vagyok.
Szia. Én kb 18:00tól ráérek
(Ez egy válasz KezdoBiFiu üzenetére (2023. 02. 17. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden ami jó neked, nekem !
Szép napot. Most délután vki fehérvár?
Sziasztok.46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy.
Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy.
Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
Orgazmus tornádóra vágyó hölgyek társaságát keresem!
Vasárnap párokat,aktív pasikat kielégítenék!
győrben keresek hölgyet szombat estére
Holgyek parok bpn
Sziasztok. Budapesten valaki? Írj priv.
Székesfehérvár és környékén ma 02.17. 18:00 tól kalandot keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok !
Ma este 20 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Ma este 20 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !