M3ason ma este valaki 3ashoz?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Kecskemét és környékén.
ma estére nőt vagy párt keresek, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse , részletek privátban.
Ma estére egy hölgy,aki Győrbe vagy környékén találkozna egy ápolt sráccal?
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted! Köszönöm
Én mennék
(Ez egy válasz korpacsi üzenetére (2023. 02. 21. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most lajosmizsén?
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Velencén ma estére keresnék egy igényes férfit. 162/70, 40-es nő vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
184/80 sportos, jó farkú, szexorult pasi lanyokhoz, párokhoz csatlakozna ma este.. bp- gyöngyös útvonal és környéke..
Szép napot. Bp pasiként högy ,és párhoz csatlakoznék. Utazok is de nálam is meg oldható.
Zalaegerszegen ma este 9 után pasi? Hely van.
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.