Hello! Mai napra keresek szexpartnert,Kecskemét és környékén. Párokhoz is szívesen becsatlakoznék a hölgy örömére.
Február 26-án Vasárnap éjféltől reggelig Szombathelytől 20 km-re egy kis faluban ki kurogatná a csillogó seggem?Aki kurogatná az írjon..
Kecskeméten szopnék!
Helyem van ma és holnap.
Írj ha érdekel...
Helyem van ma és holnap.
Írj ha érdekel...
Keszthely valaki?
Sziasztok!
Budapest / Óbuda -T. szalonba 11:00 órára keresek egy hölgyet.
Zuhanyzó van kis külön szobával.
Illetve a szalon minden zege-zuga.
Budapest / Óbuda -T. szalonba 11:00 órára keresek egy hölgyet.
Zuhanyzó van kis külön szobával.
Illetve a szalon minden zege-zuga.
Sziasztok ma keso delutan raero parok bpn ?
Sziasztok! Valaki vagy valakik ma délelőtt Budapest és környékèn? 183/80 sportos, jó farkú, hetero , 41 éves pasi vagyok...
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
sziasztok 37 éves férfi vagyok hölgyek vagy párok most egy jó szex nálam veszprém megyében tapolca melet vagyok megtalálható írj ha érdekel minden jóbban benne vagyok
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! A mai napon szívesen találkoznák hölgyekkel,párokkal Kecskemét és környékén. Autós kalandban is benne lennék.
Sziasztok!
szexpartnerem keresem mára , nálam!
Bp.
szexpartnerem keresem mára , nálam!
Bp.
Sziasztok hölgyek, párok! Ma este is szívesen lennék kellemes társaság, hölgytag kényeztetésére…
Mai lazuláshoz jó fej pasit keresek. Belváros
Sziasztok hölgyek, párok! Ma este is szívesen lennék kellemes társaság, hölgytag kényeztetésére ..
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresnék!
Dunaújváros és környéke. Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresnék!
Dunaújváros és környéke. Utazni tudok!
Diszkrét, igényes férfiként keresek szexre vágyó nőt vagy párt. Helyem van, de utazni is tudok.
Jól hangzik!
Autós huncudkodásra készül ma pár? Szívesen kukkolnák, ha szimpatikusnak találtok be is szállnák, de csak arra, amire ti szeretnétek! Részleteket, helyszínt beszéljük meg privátba.