Sziasztok. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat szexre. Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma. Helyem van

Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet/partnereket minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Írj ha érdekel a dolog
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most du.!Szentendre!
Szexpartnereim keresném most du.!Szentendre!
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Dunaharaszti környékén kiverném neked. Szimpátia alapján lehet több is. Ha érdekel, irj
Sziaasztok holgyekkel parokkal ismerkednek bpn
Sziasztok. Mai talalkozora keresek egy szexi holgyet.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok! Ma napközben, délelőtt vagy koradélután keresek Nőt vagy Párt Budapesten, akik szeretik autóban, parkolóban, vagy más kicsit extrém helyen. Magas, igényes, potens férfi vagyok, az adatlapomon láthattok is.
Pécsen vagy környékén csaj vagy pár bármely napon! Hetero alapon. Fogadni, utazni is tudok. Üzi privátba!
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok. Pasit keresünk harmadiknak szerda délután,vagy csütörtök reggelre. Veszprém.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma. Helyem van

Ma este pár, hölgy valamerre? Bp, vagy....
Budapesten valaki?
Kár hogy kora estére :(
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2023. 02. 28. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 12:58

Sziasztok !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Van itt hölgy aki pisilne előttem?
Pár is írhat!!!
Pár is írhat!!!
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Srácok, valaki csatlakozni? Sötétszürke autó