Sziasztok!Péntek, szombat, vasárnap estére keresek hölgyet, párt szexre csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Napközben vagy este ráérő és kis játszadozásra hajlandó hölgyet, párt keresek! Pécsen vagy kk. (Baranya vármegyében)!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

196cm magas igényes teljesen szőrtelen Potens pasi ismerkedne.
NYIREGYHÁZÁN , helyem van.
NYIREGYHÁZÁN , helyem van.
Bika, aki megdugna ma este? Belváros
Sziasztok!
Biszex párnak lennék a játszó társa
Helyem sajnos nincs, és jó lenne a környékemről képeim videóim vannak fent!
Biszex párnak lennék a játszó társa
Helyem sajnos nincs, és jó lenne a környékemről képeim videóim vannak fent!
Bika, aki megdugna ma este? Belváros!
Autós kalandra bisex srác, pasi?
Privizz ha te is kalandoznál...
Privizz ha te is kalandoznál...
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Sziasztok! Ma estére, vagy egyeztetett estére keresek hölgyet kellemes együttlétre. Székesfehérváron. Helyem van, Lehet szó egy kis iszogatásról, borozgatás, vagy valami erősebb. A lényeg, hogy kellemes legyen, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Lehet alkalmi de akár tartós is. Először csinálnék ilyent, kell ennél izgalmasabb?
Sziasztok! Ha úgyérzed telt húsos molett hölgy vagy és Nyiregy környéki akkor várom üzeneted!!!
Sziasztok!
Cuckold szexre keresnénk férfit, aki párosunk hölgy tagjával jól el lenne smile , férfi tagunk csak nézné.
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval.
Cuckold szexre keresnénk férfit, aki párosunk hölgy tagjával jól el lenne smile , férfi tagunk csak nézné.
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval.
Szép napot. Holnap délután vki Siófok?
Párral vagy lánnyal ismerkednék laza alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra!
Autós kalandra, közöshokira bisex srác, pasi fejér megyéből vagy erre átutazó?
Privizz ha kalandoznál tr is...
Privizz ha kalandoznál tr is...
Autós kalandra, közös hokira bisex srác, pasi fejér megyéből vagy erre átutazó?
Privizz ha kalandoznál te is...
Privizz ha kalandoznál te is...
Kedves, ápolt pasi, unatkozó háziasszonyt keres, Kaposvár környékéről!