Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Sexpartnereim keresném ma du.!18.-19.kerület!Hely kell!
Kamionos srác, pasi közösokira fejér megyéből vagy erre átutazó?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Hát nem tudom FF-ként keresel, szerintem a helyet legalább neked kellene biztosítani.
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Sziasztok! hölgy partnert keresek hétvégére Fejér megye / Székesfehérvár. Autózgatás iszogatás vagy akár nálam.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Ma este aktív bi pasi aki szopatna esetleg dugna ?Szombathely-Győr környékén!
Helló. Jászberény esti tali?
Zalaegerszegen este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Bi párok monor és környèke ?
Kellemes estét. Párral, hölggyel ismerkednék, ha valakinek van kedve írhatna, szívesen találkoznék is
Gödöllőn vagy környékén asszonyok lányok párok ?privi
Szombat délutan kaposváron cumiznék. Ha jó a farkad izgalmas folytatasa is lehet

Sziasztok 37/43éves pár keres jó mérettel rendelkező pasit hetero alapon most vasárnap reggeli orákban Gödöllő és környéke Gödöllőn van egy motel ott tudunk tallizni
Hello én benne lennek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 02:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 02:07
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok 37/43éves pár keres jó mérettel rendelkező pasit hetero alapon most vasárnap reggeli orákban Gödöllő és környéke Gödöllőn van egy motel ott tudunk tallizni
Vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 02:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 02:07
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok! A mai napra keresünk egy férfit, akinek lenne kedve meglátogatnia minket és az adatlapunkon leírtak alapján csatlakozna hozzánk! 27-45 éves korig keresünk, intelligens, türelmes, ápolt férfit!
Írj privát ba
(Ez egy válasz Intelligens83 üzenetére (2023. 03. 11. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló! De kár hogy ilyen messze laksz, ilyen jó nőt szívesen kielégítenék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 05:03

Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! A mai napra keresünk egy férfit, akinek lenne kedve meglátogatnia minket és az adatlapunkon leírtak alapján csatlakozna hozzánk! 27-45 éves korig keresünk, intelligens, türelmes, ápolt férfit!