Kár hogy messze vagy...pont ezt is keresem ami az adatlapodon írva van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 17:41
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen este 9 után szopnék hely van.
Zalaegerszegen este 9 után szopnék hely van.
Most a Kifutónál hölgy vagy pár esetleg?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok! Ma délután , este hölgy vagy pár társaságát keresem csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok ! Ma esti kellemes kaladozáshoz diszkrét Szekszárdi szexpartnert keresek. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Írj privát üzenetet.
Közöshokira bisex crácot, pasit keresek fejér megyéből, vagy erre átutazó kamionos?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok! Holnap délután salgótarján környékén keresek hölgyet nemhétköznapi kalandhoz. Többit privátban:P Csak nézőnek :P
Sziasztok!
Partnert keresek mai napra saját hellyem van én 40es pasi vagyok 168cm és 70kg. Jó lenne találni valakit,valakiket
Partnert keresek mai napra saját hellyem van én 40es pasi vagyok 168cm és 70kg. Jó lenne találni valakit,valakiket
Sziasztok! Vasárnap hajnalban Pápa és 20 km-es körzetében keresek partnert orál kalandra! Igényes, ápolt Aktív/Uni srác vagyok
Irj privátban
Irj privátban
Sziasztok Ma egy kellemes kalandra keresek Hölgy partnert vagy Párt! Budapest és környékén
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan hely van.
Sziasztok. Ma este 28 éves pasi kalandot keres. Képet privátban szívesen küldök
budapest és pestmegye

Sziasztok ! sportos 40 es pasi játszótársat keres ma estére magas vékonyabb típus extra méret 12 ker üdv : P
Lánnyal illetve párral ismerkednék,laza szex kapcsolat céljából! Utazni tudok!
Sziasztok!"Játszótársat"keresnék ma estére.
Sziasztok holnap kora reggel keresünk jó mérettel pasit. Gödöllőn van egy motel ott tudunk tallizni