Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Hölgyet-Párt keresek Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén.
Sziasztok! Lánnyal vagy párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából!
Sziasztok!
18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Ma délutáni kalandra nő vagy pár?
Ápolt 40es pasi vagyok.
Reptér M0 M7 környékén autózom!
Ápolt 40es pasi vagyok.
Reptér M0 M7 környékén autózom!
11ker be ma valaki akar most holgyek parok
Sziasztok! Esetleg hölgy vagy pár érkezik a reptérhez mostanában?
Ma is aktuális
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 13:20

Sziasztok ! Hölgyet , pár hölgy tagját kényeztetném ma délután …
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok, ma napközben fogadnék pàrt.
Sziasztok lány vagy pár minden jóra!!!? Utazni és fogadni is tudok!! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!
Ma este Bp-i pár vagy hölgy? aki találkozni is szeretne?
Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Hölgyek, párok csendes otthonomban?
Szia! Ma, vasárnap este is jó neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 18. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 19:42
Törölt felhasználó (1575622)

Teleélvezem a szàd Bp 8 oerület most
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Párokat fogadnék otthonomban. Igényes, nyitott bevállalós párt keresek (cuckold, szendvics, bukakke, creampie, stb….).
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok baranyából Van itt valaki
Sziasztok! Keresünk tapasztalattal rendelkező férfit következő találkánkra! Fontos, hogy goldengate tapasztalattal rendelkezz, ezt valahogy igazold, ezzel lerövidítve az ismerkedést
várjuk privát üzeneted. puszi , Kata és Márk

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!