Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Holnap kora délután Tiszakécske termál fürdő,,valaki??
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
03.22. 12:00 után 11. kerület, MATE környékén? :P cumizni szeretnék
(nem sok időm lesz)

Szombaton talalkoznék telt hölgyel,vagy ilyen hölgytagú párral!
Komolyan gondolom és el is merek menni a talira!Aki mer az nyer!
Komolyan gondolom és el is merek menni a talira!Aki mer az nyer!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Csepelen hölgyet kényeztetnék
Sziasztok. Mai napra keresem maci kedvelő kanos perverz partneremet Nagyhegyesen. Írj ha erdekel a dolog.
Jó reggelt.
Ha esetleg alkalmi szex partnert keresel, nálam az is megoldható.
Alkalmi egyszer, kétszer.
Írj rám bátran.
Ha esetleg alkalmi szex partnert keresel, nálam az is megoldható.
Alkalmi egyszer, kétszer.
Írj rám bátran.

Csepeli hölgyet kényeztetnék
Bi parokkal szivesen talalkoznek a belvarosban ma 2 korul. Szivesen szopnek Holgy tarsasagaban. Csak parok!
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Sziasztok. Debreceni sportos srácként keresnék partnert, partnereket egy kellemes este eltöltése érdekében. Helyem van, utazni Debrecenen belul tudok.
Kanos, ápolt, ffias most valaki, esetleg a Szépvölgyi parkolóban...?
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Hölgyet-Párt keresek Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén.
Sziasztok! Lánnyal vagy párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából!
Sziasztok!
18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Ma délutáni kalandra nő vagy pár?
Ápolt 40es pasi vagyok.
Reptér M0 M7 környékén autózom!
Ápolt 40es pasi vagyok.
Reptér M0 M7 környékén autózom!
11ker be ma valaki akar most holgyek parok