Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Ma kora délután Lányt vagy párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Sziasztok írtam üzenetet olvasátok el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 25. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 07:13
Törölt felhasználó (4680597)

Ma este utaznánk normális távolságon belül!!!!!
Sziasztok! Hétvége folyamán akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Eger-Jászberény-Hatvan-Gödöllő-Pásztó-Gyö- ngyös körvonalon…
Sziasztok! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba! Akár már ma találkozhatunk!
Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék szexkapcsolat céljából!
Ma este utaznánk normális távolságon belül!!!!!
Párt keresünk ma estére ahol a fiú nem bi. Utazni tudunk.
Nagykanizsán, ma reggel. Hellyel rendelkező,bi aktív férfi, vagy ilyen férfitagu pár. Írj és megyek
13kerben most mi 2 fiú 1 csini travi vagyunk valaki most hely van
sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok. Párral , hölggyel találkoznék Pest megyében, illetve környékén. Aki gondolja írhatna nekem.
Kanos nagyfarkú férfiként partnert keresek ma estére
Kanos, ápolt, ffias most valaki, esetleg autós kaland …?
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 24. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 15:51
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Holnap csatlakozna valaki hozzank? Ápopt férfit keresünk max45 eves korig!!!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.