SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Sziasztok!
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
Hello! Mai nap kinek lenne kedve találkozni?
Sziasztok!
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Férfias, belevaló pasival kefélnék ma.. belváros
Sziasztok! Ma találkoznék párral a hölgy kényeztetésére! Észszerű távolságon belül.
Halihooo lányok esetleg pár? Mai nap? Debrecen nagyerdő!
Sziasztok. Keds reggel indulok siofokra. Valaki aki csatlakozna? Illetve ott valaki/kik. Parok hokgyek?
4,13 ker valaki most? 19/6 pasi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szívesen találkoznék rövid időn belül lánnyal hölggyel párral Baranya megyében esetleg kinek lenne hozzá kedve?
Hölgy vagy travi?

Asszonyok lányok párok ?Pest megye privi.
Bika aki baszna most a belvárosban? Hely van
Sziasztok házaspár vagyunk és estére keresünk partnert veszprém megyéböl
győri hölgy ma este nálam???
Budán van helyem, fogadnék !
Sziasztok!
Hölgyeim!
Ma egy kellemes este egy kamionban?
Párokhoz is csatlakoznék.
Esztergom környékén vagyok..
Hölgyeim!
Ma egy kellemes este egy kamionban?
Párokhoz is csatlakoznék.
Esztergom környékén vagyok..
Sziasztok!
Holnap(vasárnap) estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Holnap(vasárnap) estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.