Jó méretű fiatal roma fiúknak most bekapnám. :P
Csak ha ketten vagytok és 18-19 év körüliek. :P
Budapest IX ker. rehabilitációs terület. :P
Csak ha ketten vagytok és 18-19 év körüliek. :P
Budapest IX ker. rehabilitációs terület. :P
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Na mesélj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 08:16
Törölt felhasználó (4680379)

reggeli szexpartnerem keresem...Bp.
pm.ben mindenkinek elmondok mindent, ha érdekel!

reggeli szexpartnerem keresem...Bp.

Sziasztok. Ma este fél 7 körül nyiregyi állomáson szopnék,helyem nincs
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
hajnali kaland nálam , valaki kapható rá? garantált élvezet...
Bp.
Bp.
Sziasztok. 23 éves macis testalkatú srác vagyok. Ma estére keresem kanos, pervez aktív bikámat minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Közöshokira bisex srác, pasi fejér megyéből, vagy erre átutazó kamionos?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok! Budapesti pár, párt keres most szexjátékokhoz. Privi
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Alkalmi kalandra keresek hölgyet-párt .Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Sziasztok!
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
Hello! Mai nap kinek lenne kedve találkozni?
Sziasztok!
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.