Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
sziasztok ma napközben NŐ vagy pár Gyálon?
Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, igényes, határozott, potens, 175 cm felett, 35 éves korig. Helyileg pesti és érj rá az esti órakban.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk.
Képkéregetők kérlek ne jelentkezzetek, ha szimpi leszel fogunk küldeni képet vagy kamerázunk. Keresünk folyamatosan szóval, ha nem jönne össze jöhetsz máskor is
Legyél férfias, igényes, határozott, potens, 175 cm felett, 35 éves korig. Helyileg pesti és érj rá az esti órakban.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk.
Képkéregetők kérlek ne jelentkezzetek, ha szimpi leszel fogunk küldeni képet vagy kamerázunk. Keresünk folyamatosan szóval, ha nem jönne össze jöhetsz máskor is
Budapesten valaki? Hely ok, de menni is tudok, vagy szabadban is ok.
Ma este esetleg hölgy/pár/fiú aki szórakozna egyet ? Utazni tudok …
Fejér megyében bisex pasi, srác közöshokira?
Privizz...
Privizz...
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, akár érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Sziasztok, szimpi, korombeli, vagy fiatalabb srácot keresek. Érdekel a bi vonal és az orális játékok, de még tapasztalatlan vagyok. Pestről keresek, helyem nincs, max kocsi. Írj PM.
Sziasztok, budapesten keresek hölgyet szexhintás játékra, húsvéti locsolásra

győri idősebb hölgyet keresek csütörtök estére
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok! Budapest és 100 km körzetben keresek lányokat, párokat hetero alapon a szabadidőnk kellemes eltöltésére! Utazni és fogadni tudok!
Ma délután csepelen szopatnék, szopnék
Zalaegerszegen szopnék. Estig ok. Hely van.
Zala és Vas VÁRmegyékből ismerkednék párokkal.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
NYIREGYHAZAN keresek vastag / nagyon vastag farku aktiv pasit.
Igényes sub passziv vagyok.
Hely van
Igényes sub passziv vagyok.
Hely van
Ma Kecskemét valaki ?
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllő.Várom üzeneted!